Salg af alle typer hjul til industrien

Salg af alle typer hjul til industrien

lige fra de mindste hjul, til hjul som tåler mange tons belastning.

Di CANDIA LTW - STW - XTW

Di CANDIA LTW - STW - XTW

DI Candia STW Dette hjul er særdeles modstandsdygtigt overfor slag - selv mod de skarpeste forhindringer. Desuden har hjulene en særdeles god modstandsdygtighed overfor kemikalier, olier og aggressive rengøringsmidler. Di CANDIA LTW & Di CANDIA XTM hjul har en hård overflade med gode rulleegenskaber endda på relativt bløde overflader.

Di CANDIA DITHERM MTW

Di CANDIA DITHERM MTW

Dette hjul er lavet af en speciel fenolblanding med specielle fibre og formet under højt pres kombineret med ekstreme temperaturprocesser. Det er certificeret til anvendelse i madindustrien og i ovntilbehør der kræver en konstant temperatur på op til 280 gr/C og et maksimum på 300 gr/C.

Di CANDIA D-FLEX

Di CANDIA D-FLEX

D-FLEX er perfekt til alle sektorer indenfor fødevarerindustrien, og er 100% certificeret til dette brug. Desuden er hjulet fuldstændigt genanvendeligt.

Di CANDIA D-NAMIC

Di CANDIA D-NAMIC

XTREME-X & XTREME-C

XTREME-X & XTREME-C

XTREME-X serien er fremstillet af AISI 304 og AISI 316 rustfrit stål i højeste kvalitet. Fuldt certificerede for brug i hygiejnekritiske miljøer. ZTREME-Z serien er fremstillet af stål i højeste kvalitet. Den efterfølgendezinkbehandling sikrer særdeles god modstandsdygtihed i skrappe miljøer.

Di Candia XTREME


 


XTREME-X

XTREME-X-serien, den nye serie af rustfrie gafler har taget skridtet videre i den brede række af gafler til fødevareindustrien, bagerier, rengøringssektoren samt hospitaler og til andre områder, hvor rustfrie gafler er påkrævede. Takket være ny teknologi indenfor pladeformgivning sikres en ekstrem præcision af tolerancer, der giver de bedste svingegenskaber uanset belastning og temperatur.

Den forbedrede lasteevne(over 10%) og den høje samlestandard sikrer gaflerne en lang 100% vedligeholdelsesfri levetid.

XTREME-X serien er fremstillet af AISI 304 og AISI 316 rustfrit stål i højeste kvalitet. Fuldt certificerede for brug i hygiejnekritiske miljøer.


XTREME-Z

XTREME-Z-serien, den nye serie af el-forzinkede gafler har taget skridtet videre i den brede række af galvaniserede gafler. Ekstrem fleksibel og anvendelig til al brug fra industri til supermarkeder. Takket være ny teknologi indenfor pladeformgivning sikres en ekstrem præcision af tolerancer, der giver de bedste svingegenskaber uanset belastning og temperatur.

Den forbedrede lasteevne(over 10%) og den høje samlestandard sikrer gaflerne en lang 100% vedligeholdelsesfri levetid.

ZTREME-Z serien er fremstillet af stål i højeste kvalitet. Den efterfølgendezinkbehandling sikrer særdeles god modstandsdygtihed i skrappe miljøer.