Salg af alle typer hjul til industrien

Salg af alle typer hjul til industrien

lige fra de mindste hjul, til hjul som tåler mange tons belastning.

Di CANDIA LTW - STW - XTW

Di CANDIA LTW - STW - XTW

Di CANDIA DITHERM MTW

Di CANDIA DITHERM MTW

Di CANDIA D-FLEX

Di CANDIA D-FLEX

Di CANDIA D-NAMIC

Di CANDIA D-NAMIC

XTREME-X & XTREME-C

XTREME-X & XTREME-C

Di CANDIA LTW - STW - XTW

 


Di CANDIA STW

Di CANDIA STW er blevet udviklet til at slutte sig til den allerede velkendte linje af Di CANDIA hjul beregnet for brug ved extreme temperaturer. Di CANDIA STW har et arbejdsområde ved temperaturer mellem -40 gr/C og 270 gr/C med spidspåvirkninger op til 280 gr/C.

Dette hjul er særdeles modstandsdygtigt overfor slag - selv mod de skarpeste forhindringer. Desuden har hjulene en særdeles god modstandsdygtighed overfor kemikalier, olier og aggressive rengøringsmidler.

Rullemodstanden er ekstrem lav takket være materialeegenskaberne i hjulets sammensætning, og sikrer desuden støjfri kørsel, selv uden lejer i hjulet.

Di CANDIA STW har en ekstrem lang mekanisk holdbarhed, hvilket er blevet bevist under langtidstests udført i samarbejde med Tecnoelastomeri Test Facility.

Den nye Di CANDIA STW serie er produceret i et specielt thermoplastisk materiale, og støbt ved hjælp af den nyeste teknologi, hvilket giver et produkt af højeste kvalitet, der sætter nye standarder for hjul i dette arbejdsområde.

Di CANDIA STW efterlader ikke mærker på gulvene.
 


 
Di CANDIA XTW

En speciel sammensætning kombineret med kvalitetsfibre og støbt under højt tryk i en proces med ekstreme temperaturer har skabt et hjul af høj kvalitet, høj slidstyrke og med et alsidigt anvendelsesområde.

Di CANDIA XTW hjul har en hård overflade med gode rulleegenskaber endda på relativt bløde overflader.

Hjulene har en særdeles god modstandsdygtighed overfor vand, de fleste opløsningsmidler, olie, syre og kemikalier. Egenskaberne i tilfælde af ild/røgudvikling er ligeledes særdeles gode. Hjulene er certificerede til brug i fødevare industrien samt til enhver brug i ovn, der kræver konstante arbejdstemperaturer op til 350 gr/C med spidspåvirkninger på op til 400 gr/C.

Di CANDIA XTW er ligeledes egnet til brug i fryserum med temperaturer ned til -40 gr/C, og modstår uden problemer kraftige chokpåvirkninger i form af temperaturudsving. Hjulet er testet til at kunne modstå pludselige temperaturudsving på op til 400 gr/C indenfor 60 sekunder.

Di CANDIA XTW efterlader ikke mærker på gulvene.