Salg af alle typer hjul til industrien

Salg af alle typer hjul til industrien

lige fra de mindste hjul, til hjul som tåler mange tons belastning.

Di CANDIA LTW - STW - XTW

Di CANDIA LTW - STW - XTW

DI Candia STW Dette hjul er særdeles modstandsdygtigt overfor slag - selv mod de skarpeste forhindringer. Desuden har hjulene en særdeles god modstandsdygtighed overfor kemikalier, olier og aggressive rengøringsmidler. Di CANDIA LTW & Di CANDIA XTM hjul har en hård overflade med gode rulleegenskaber endda på relativt bløde overflader.

Di CANDIA DITHERM MTW

Di CANDIA DITHERM MTW

Dette hjul er lavet af en speciel fenolblanding med specielle fibre og formet under højt pres kombineret med ekstreme temperaturprocesser. Det er certificeret til anvendelse i madindustrien og i ovntilbehør der kræver en konstant temperatur på op til 280 gr/C og et maksimum på 300 gr/C.

Di CANDIA D-FLEX

Di CANDIA D-FLEX

D-FLEX er perfekt til alle sektorer indenfor fødevarerindustrien, og er 100% certificeret til dette brug. Desuden er hjulet fuldstændigt genanvendeligt.

Di CANDIA D-NAMIC

Di CANDIA D-NAMIC

XTREME-X & XTREME-C

XTREME-X & XTREME-C

XTREME-X serien er fremstillet af AISI 304 og AISI 316 rustfrit stål i højeste kvalitet. Fuldt certificerede for brug i hygiejnekritiske miljøer. ZTREME-Z serien er fremstillet af stål i højeste kvalitet. Den efterfølgendezinkbehandling sikrer særdeles god modstandsdygtihed i skrappe miljøer.

Di CANDIA DITHERM MTW


 
Dette hjul er lavet af en speciel fenolblanding med specielle fibre og formet under højt pres kombineret med ekstreme temperaturprocesser.

Alt dette skaber en høj kvalitet og garanteret holdbarhed.

DITHERM MTW hjul har en hård overflade og ruller godt på selv relative bløde overflader, som følge deraf.

Dets egenskaber gør det modstandsdygtigt mod vand, det fleste opløsningsmidler, olier, gifte og kemikalier.

Det har fantastiske brand - røg - giftvirknings muligheder.

Det er certificeret til anvendelse i madindustrien og i ovntilbehør der kræver en konstant temperatur på op til 280 gr/C og et maksimum på 300 gr/C.

Dette hjul er også godt til brug i frysere med temperaturer ned til -40 gr/C, og garanterer en god modstandsdygtighed mod termisk chok ved hurtig temperaturskift.

DITHERM MTW er blevet studeret og produceret til at modstå pludselige spring i temperatur på op til 350 gr/C på 60 sekunder.

DITHERM MTW hjul laver ikke mærker i gulvet.