Salg af alle typer hjul til industrien

Salg af alle typer hjul til industrien

lige fra de mindste hjul, til hjul som tåler mange tons belastning.

Di CANDIA LTW - STW - XTW

Di CANDIA LTW - STW - XTW

DI Candia STW Dette hjul er særdeles modstandsdygtigt overfor slag - selv mod de skarpeste forhindringer. Desuden har hjulene en særdeles god modstandsdygtighed overfor kemikalier, olier og aggressive rengøringsmidler. Di CANDIA LTW & Di CANDIA XTM hjul har en hård overflade med gode rulleegenskaber endda på relativt bløde overflader.

Di CANDIA DITHERM MTW

Di CANDIA DITHERM MTW

Dette hjul er lavet af en speciel fenolblanding med specielle fibre og formet under højt pres kombineret med ekstreme temperaturprocesser. Det er certificeret til anvendelse i madindustrien og i ovntilbehør der kræver en konstant temperatur på op til 280 gr/C og et maksimum på 300 gr/C.

Di CANDIA D-FLEX

Di CANDIA D-FLEX

D-FLEX er perfekt til alle sektorer indenfor fødevarerindustrien, og er 100% certificeret til dette brug. Desuden er hjulet fuldstændigt genanvendeligt.

Di CANDIA D-NAMIC

Di CANDIA D-NAMIC

XTREME-X & XTREME-C

XTREME-X & XTREME-C

XTREME-X serien er fremstillet af AISI 304 og AISI 316 rustfrit stål i højeste kvalitet. Fuldt certificerede for brug i hygiejnekritiske miljøer. ZTREME-Z serien er fremstillet af stål i højeste kvalitet. Den efterfølgendezinkbehandling sikrer særdeles god modstandsdygtihed i skrappe miljøer.

Di CANDIA D-FLEX


 
D-FLEX serien er hjul, der har taget skridtet videre i udvikling af teknologien bag nylon-polyurethanhjul. De mest avancerede produktionsprocesser kombineret med de nyeste materialer gør hjulet til en imponerende forbedring indenfor sit anvendelsesområde.

Med 20% forbedret lasteevne, livstidsgaranti på vulkaniseringen, forbedret modstandsdygtighed overfor kemikalier og aggressive rengøringsmidler, ny overfladebehandling samt computerkontrolleret sikring af fuldstændig rundhed samt centrering af aksel er kun nogle få af de innovative egenskaber som D-FLEX kan tilbyde.

Den affjedrende og elastiske egenskab hos hjulbanen i kvalitet Shore 82A gør dette hjul utroligt alsidigt og slidstærkt, og yder samtidig rigtigt godt greb på såvel tørre som vådeoverflader.

D-FLEX er perfekt til alle sektorer indenfor fødevarerindustrien, og er
100% certificeret til dette brug. Desuden er hjulet fuldstændigt genanvendeligt.