Salg af alle typer hjul til industrien

Salg af alle typer hjul til industrien

lige fra de mindste hjul, til hjul som tåler mange tons belastning.

Di CANDIA LTW - STW - XTW

Di CANDIA LTW - STW - XTW

DI Candia STW Dette hjul er særdeles modstandsdygtigt overfor slag - selv mod de skarpeste forhindringer. Desuden har hjulene en særdeles god modstandsdygtighed overfor kemikalier, olier og aggressive rengøringsmidler. Di CANDIA LTW & Di CANDIA XTM hjul har en hård overflade med gode rulleegenskaber endda på relativt bløde overflader.

Di CANDIA DITHERM MTW

Di CANDIA DITHERM MTW

Dette hjul er lavet af en speciel fenolblanding med specielle fibre og formet under højt pres kombineret med ekstreme temperaturprocesser. Det er certificeret til anvendelse i madindustrien og i ovntilbehør der kræver en konstant temperatur på op til 280 gr/C og et maksimum på 300 gr/C.

Di CANDIA D-FLEX

Di CANDIA D-FLEX

D-FLEX er perfekt til alle sektorer indenfor fødevarerindustrien, og er 100% certificeret til dette brug. Desuden er hjulet fuldstændigt genanvendeligt.

Di CANDIA D-NAMIC

Di CANDIA D-NAMIC

XTREME-X & XTREME-C

XTREME-X & XTREME-C

XTREME-X serien er fremstillet af AISI 304 og AISI 316 rustfrit stål i højeste kvalitet. Fuldt certificerede for brug i hygiejnekritiske miljøer. ZTREME-Z serien er fremstillet af stål i højeste kvalitet. Den efterfølgendezinkbehandling sikrer særdeles god modstandsdygtihed i skrappe miljøer.

Di CANDIA RHT

Gummihjul for primært bageribranchen. Tåler autoklaver.

Gummibanen er fremstillet i speciel høj temperatur varmefast gummi, som er hæftet til hjulets nav ved en hel speciel mekanisk montage, hvilket gør dette hjul holdbart og giver en høj kvalitet.

Navet er fremstillet i en fenolblanding iblandet specielle fibre, formet under højt tryk kombineret med en ekstrem temperaturproces, hvilket giver en høj kvalitet, fleksibilitet og er garanteret centreret.

Hjulet er optimalt modstandsdygtigt mod vand, de fleste opløsningsmidler, olier, syrer og kemikalier, har en fantastisk brand- og røg/gift virkning.

Hjulet er certificeret for anvendelse i fødevareindustrien.

Anvendelses områder fra minus 40 gr/C til plus 260 gr/C og har garanteret høj modstandsdygtighed mod termisk chok, som følge af hurtig temperatur ændring.

Hjulet er produceret til at kunne modstå pludselig temperaturskift på op til 300 gr/C i 60 sekunder.

Hjulet affarver ikke på gulve.

Gummibanens hårdhed er A shore 70 +/- 4.

Belastning op til 120 kg.

Hjulet kan leveres med et af følgende:
   - 300 gr/C specielle høj temperaturs kuglelejer.
   - Glidelejer.
   - Selvsmørrende bøs (BR)
   - Selvsmørrende side bøs (BT)
   - Flere bøsnings typer.